Adventi koszorúk gyertyái

GyertyaA gyertyák színe akkor megfelelő, ha van köztük egy kék, egy piros, egy fehér és egy lila. Mind a négy gyertyácska egy-egy Angyalért ég, akik Advent idején leszállnak a mennyből körünkbe, s mindent megtesznek azért, hogy még szebb, és még boldogabb legyen az ünnep. Az égő gyertyákkal csalogathatjuk be Angyalainkat otthonunkba, s az égő láng energiájából merítenek erőt.

I. Gyertyagyújtás: "Élő reménységünk hirdeti a gyertya, / várva-várunk Téged világ megváltója." ÉNEK: "Ég a gyertya ég, el ne aludjék. / Szíveinkből a szeretet, ki ne aludjék!"

II. Gyertyagyújtás: "Növekvő reményünk két gyertya hirdeti / Szemünkön át, lelkünk megtérésre inti." ÉNEK: "Ég a gyertya ég, fusson a sötét / Szívünkből a rosszaság is kitakarodjék!"

III. Gyertyagyújtás: "A harmadik gyertya serkent, buzdít minket, / hogy feléd fordítsuk szívünket, lelkünket." ÉNEK: "Ég a gyertya ég, nő a fényesség / Sötét földhöz a fényes ég, egyre közelébb."

IV. Gyertyagyújtás: "Készületre bíztat a negyedik gyertya / gyúljon fel lelkünkben a kegyelem lángja!" ÉNEK: "Ég a gyertya ég, az adventi négy, / Azt lobogják, azt hirdetik Jézus üdvözlégy!"

gyertya

Mikulás FesztiválMikulás Fesztivál

2013 november 15-én pénteken nyitja meg kapuit a 18. Országos Mikulás Fesztivál Nagykarácsonyban és december 22-ig várja a kedves látogatókat.

CsoportMikulásház

A 20 főnél nagyobb csoportok jelentkezését Gabriella várja az alábbi számon: +36/20/279 1004

TelapoMikulás

Gyertek el a dolgozószobámba, ahol várlak Titeket minden nap, felülhettek a Csillagjáró szánra, megetethetitek a Szánhúzó szarvasokat.

E.mailKüldd el kívánságaidat

kéréseidet, kérdéseidet a Mikulásnak, aki sok szeretettel várja azokat.